Evenementen ponton Les

Dit ponton kunnen wij op de Loosdrechtse plassen neerleggen om zo op te lunchen, borrelen, BBQen, dineren, vergaderen enz enz. Ook voor een product presentatie is dit een unieke locatie. We zullen dan met onze eigen sloepen uw gasten ophalen en naar ons evenementen ponton varen om daar het event te starten.

1 - 60 personen

€ 150,00 per uur (min. 2 uur)

Ook voor een bedrijfsuitje, personeelsuitje of familieuitje is dit een uniek concept en kunnen we dit uitbreiden tot een volledig programma zoals kanovaren, Suppen, zeilen, zwemmen, met kleinere sloepen een gps speurtocht houden enz enz. Het ponton is voorzien van een eigen keuken en een grote bar met koelkasten. Verder is er een toilet aanwezig en als men heeft gezwommen is er een buitendouche met schoon water. Ook is er een muziek installatie met Bluetooth en eventueel uit te breiden met een DJ set. Kortom er zijn opties te over!

Technische gegevens:
Lengte 14 mtr – Breedte 4 mtr – Capaciteit (Borrel Max 50 pers/BBQ Max 50 pers/Lunch Max 35 pers/Diner Max 25 pers) -Zelfvarend – Spud palen (palen die we laten zakken in de bodem om zo het ponton op een vaste plaats te houden) – Grote bar en grote koelkasten – Toilet met alle gemakken voorzien – Een grote keuken met koeling – Verder zijn er reddingsvesten, brandblusser en EHBO-koffer aanwezig.